Victor Ponta, după operație: ,,Mă voi întoarce mai sănătos și mai puternic!,, Premierul este însoțit în Turcia de un medic de la Spitalul Militar

Premierul Victor Ponta a publicat pe pagina sa de facebook prima reacție după operația la genunchi pe care i-au făcut-o medicii în Turcia.

Prim ministru susține că intervenția chirurgicală a fost una ,, mult mai complicată decât se anticipă,,.

Victot Ponta nu spune însă și care a fost diagnosticul pus de medici.

În mesajul postat pe facebook, premierul le mulțumește celor care i-au transmis gânduri bune și îi asigură pe cei care l-au criticat că se va întoarce mai sănătos și mai puternic la București. <<Vreau să-i asigur și pe cei care “se bucură” de necazul meu că mă voi întoarce mai sănătos și mai puternic!>>, a scris Victor Ponta.

Premierul susține că a ales să se opereze în Turcia nu pentru că nu ar avea încredere în medicii români ci pentru că acolo are citez ,,ceva ce era impozibil acasă-liniște și odihnă,, am încheiat citatul.

Premierul publică și o informație interesantă. În Turcia el este însoțit de doctorul Ionuț Corodean.

Potrvit site-ului Spitalulul Militar Carol Davila, medicul Ionuț Corodean este șeful Secţiei Clinice de Ortopedie şi Traumatologie.

Are gradul de colonel și este doctor în științe medicale.

Vă reamintim, Victor Ponta s-a accidentat recent în timp ce juca baschet, iar medicii de la Spitalul Militar din București i-au recomandat o intervenție chirugicală pentru că are ligamentele rupte.

Premierul nu a mai revenit în țară, după ce, în weekend, a participat la deschiderea Jocurilor Europene în capitala Azerbaidjanului, Baku.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS