Confidenţialitate

Viaţa bate filmul: 3 documentare cu poveşti impresionante care te vor pune pe gânduri – VIDEO

Când scenariul unui film artistic nu e destul de apropiat de realitate încât să te menţină captivat, încearcă un documentar care te va atrage pe scena fascinantă a realităţii.

Floating: The Nathan Gocke Story

Ziua de 29 martie 2008 a început ca orice altă sâmbătă pentru surferul Nathan Gocke, în vârstă de 32 de ani. Dar viaţa avea să i se schimbe pentru totdeauna din cauza unui accident de surf care l-a lăsat paralizat de la piept în jos. O poveste fascinantă şi mai mult decât motivaţională, acest documentar din 2010 te va purta timp de 22 de minute într-o călătorie ce se va dovedi a fi o adevărată lecţie de viaţă.

Poţi urmări Floating: The Nathan Gocke Story oricând şi de pe orice device cu ajutorul Telekom TV. Click aici pentru mai multe detalii.

Cavedigger

În acest documentar din 2013 nominalizat la Premiile Oscar, Ra Paulette, un artist puţin cunoscut, sculptează peşteri unice parcă din afara acestei lumi folosind doar uneltele sale manuale. Dar pe măsură ce proiectele îi sunt întrerupte din lipsă de fonduri sau din cauza diferenţelor artistice, frustrarea lui Paulette creşte din ce în ce mai mult din cauza neputinţei. Un portret cuprinzător şi impresionant, documentarul de 37 de minute urmăreşte obsesia progresivă a lui Ra Paulette şi costul acesteia asupra corpului şi a artei sale.

Poţi urmări Cavedigger oricând şi de pe orice device cu ajutorul Telekom TV. Click aici pentru mai multe detalii.

1000 Voices

1000 de voci te va propulsa într-o situaţie ce îţi va da de gândit. Un birocrat guraliv şi politic corect ţine un discurs în faţa unui grup despre adolescenţi despre meritele sistemului eficient şi uman al azilelor din Marea Britanie, în timp ce, în aceeaşi clădire, deţinuţii, reţinuţi pe termen nedefinit în diferite centre din ţară, lasă mesaje pe robotul unui telefon abandonat în pivniţa ministerului. Mesajele detaliază oroarea vieţii de care au scăpat prin conflict.

Poţi urmări 1000 Voices oricând şi de pe orice device cu ajutorul Telekom TV. Click aici pentru mai multe detalii.