Vezi cum a filmat Oceana în Barcelona cel mai nou videoclip (VIDEO)

Oceana, invitatul special al ediţiei din acest an de la Europa FM Live pe Plajă, a filmat în luna mai în Barcelona videoclipul piesei

Videoclipul piesei Oceana – Everybody are jumătate de milion de vizualizări pe YouTube.

Piesa a devenit astfel una dintre cele mai populare lansate de artista germană în ultimii ani. Filmările pentru videoclip s-au desfăurat în Barcelona, oraş în care Oceana a mărturisit fanilor că s-a simţit foarte bine.

Click aici pentru making of în Barcelona

Oceana cântă la EUROPA FM LIVE PE PLAJĂ

3 Sud Est, Smiley, Holograf, Ștefan Bănică și Voltaj vor cânta live cele mai iubite hit-uri ale lor, într-un concert care va dura mai bine de 5 ore și în care muzica bună va fi completată de un spectacol magic de lumini și lasere.

Invitatul special ‘Live pe Plajă’ este anul acesta vedeta internațională Oceana, care vine special în România pentru concertul Europa FM de la mare.

Oceana îmbină stilurile soul, reggae, hip hop și funk iar melodiile sale ‘Endless Summer’ (aproape 70 de milioane de vizualizări pe Youtube) și ‘Cry Cry’ au devenit hit-uri internaționale aproape instantaneu de la lansare.

Europa FM Live pe Plajă va avea loc sâmbătă, 2 august, pe plaja dintre Venus și Saturn, la Black Sea Arena, de la ora 19:30, iar intrarea este liberă!