Confidenţialitate

Vacanţă la Veneţia şi Trieste, la mai puţin de 200 de euro

Siteul travelator.ro, unde editorii caută zilnic oferte speciale pe care le combină pentru a obţine cele mai bune preţuri pentru vacanţe sau city-break, a identificat pentru luna iunie o modalitate prin care puteţi ajunge să vedeţi Veneţia şi Trieste, cu tot cu avion, cazări şi transferuri, până în 200 de euro. Ofertele identificate nu includ şi masa, însă pentru un explorator aceasta nu ar trebui să fie o piedică.

La 166 de euro de persoană, editorii travelator.ro au găsit zborul dus-întors, 4 nopţi de cazare şi legătura, cu trenul, între cele doua oraşe.

Întregul oraș Veneţia a fost declarat, în 1979, patrimoniu al umanității de către UNESCO. Aşa că aveţi cu siguranţă ce vedea.

Triest se află în nord-estul Italiei şi este capitală a regiunii Friuli-Venezia Giulia și a provinciei Trieste. Cel mai adesea lumea se referă la oraş când vorbeşte de provincie, acesta fiind cel mai cunoscut din zonă.

Vacanţele exotice nu sunt neapărat scumpe

Acelaşi site are o recomandare pentru Rimini, oraș din riviera italiană la Marea Adriatică, unde pentru doar 72 euro/persoană aveţi zborul dus-întors şi 3 nopţi de cazare cu mic dejun inclus, dar şi zboruri către locuri exotice la preţuri care concurează cu unele curse aeriene interne.

Dacă vă atrage o vacanţă în Dubai, de exemplu,  cu doar 224 euro puteţi avea atât parte de zbor dus-întors, cât şi de 7 nopţi de cazare.

Secretul preţurilor mici

“Permanent urmărim site-urile companiilor aeriene şi monitorizăm mai multe sisteme de booking. Cum apare un preţ foarte mic, căutăm imediat ce putem adăuga ofertei iniţiale astfel încât să iasă o vacanţă ieftină şi relaxantă. Cum noi nu suntem agenţie de turism, este eliminat un comision din lanţ.

Practic, fiecare turist trebuie să facă un minim efort, de a-şi face rezervările singur, urmând linkurile pe care noi i le oferim.

Preţurile cresc pe măsură ce fiecare ofertă devine cunoscută, existând multe companii care fac o ajustare a preţurilor în funcţie de cerere – cum sunt, de exemplu, companiile aeriene, acesta fiind motivul pentru care e bine ca cei care doresc cel mai mic preţ să fie abonaţi la newsletterul nostru şi să acţioneze imediat cum au o ofertă pe care şi-o doresc”, explică Cristian Iancu, unul dintre “travelatori”, cum îşi spun editorii siteului.