Confidenţialitate

Vela: Miza acestei bătălii este sănătatea | VIDEO

Într-un nou mesaj video postat pe Facebook, ministrul Internelor a mulțumit populației pentru efortul depus în cele două luni ale stării de urgență.

Marcel Vela a atras atenția că lupta cu noul coronavirus nu a fost câştigată.

Ministrul a reluat apelul la responsabilitate.

”Au fost, sunt şi vor fi zile extrem de încărcate. Am avut un mesaj pe care vreau să îl transmit încă o dată (…) Vreau să vă spun un mulţumesc din tot sufletul. Am purtat cu toţii pe umeri o responsabilitate imensă. O purtăm în continuare, iar miza acestei bătălii a fost şi este cel mai de preţ dar al fiecărei zile: sănătatea. Toate îşi pierd valoarea atunci când omul pierde sau îşi pune în pericol sănătatea”, a susținut Marcel Vela.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

“Avem datoria de a ne înarma în fiecare zi cu responabilitate față de noi, față de cei dragi, față de întreaga comunitate. Această bătălie cu noul coronavirus n-a fost câștigată. Momentul victoriei este mai aproape sau mai departe în funcție de fiecare dintre noi. Rămâne la latitudinea noastră (…) cum să ne comportăm acum, astăzi, mâine și în fiecare zi din viitor”, a adăugat ministrul, în opinia căruia de comportamentul fiecăruia va depine redobândirea vieții de dinainte de pandemie.

”Dragi prieteni, cum nu există viitor fără prezentc aşa nu poate exista o naţiune puternică fără unitate şi poate că acum am arătat mai mult ca oricând faptul că putem să fim uniţi. Îmi doresc să arătăm acest lucru şi în continuare şi să ne purtăm în fiecare zi unul altuia de grijă, prin respectarea măsurilor anunţate, astfel încât, la final, să fim învingători cu toţii. Împreună putem reuşi acest lucru şi cu siguranţă vom trece cu bine şi peste asta”, a mai spus șefu MAI.