Confidenţialitate

Vedetele vin la Europa FM Live pe Plajă cu Paradis Vacanţe de Vis (P)

Pregătirile pentru cel mai mare eveniment muzical de pe litoralul românesc au intrat în linie dreaptă, iar în aceste zile se stabilesc ultimele detalii pentru ca artiştii să aibă parte de cele mai bune condiţii la mare astfel încât să fie în formă maximă pe 29,30 şi 31 iulie la Europa FM Live pe Plajă.

Pentru a le asigura artiştilor invitaţi la Europa FM Live pe Plajă o şedere cât mai plăcută, Europa FM se bazează pe agenţia Paradis Vacanţe de Vis.

Pentru unii o perioadă plină, pentru alţii momentul ideal pentru relxare, vara este importantă pentru fiecare dintre noi. Agenţia Paradis Vacanţe de Vis vine în întâmpinarea iubitorilor de mare cu o gamă completă de sejururi turistice, de la pachete de vacanta variate pentru staţiunile în vogă ale litoralului românesc, cât şi la vecinii din Bulgaria în hoteluri de pe plajele vestitelor staţiuni Nisipurile de Aur, Albena sau Balchik şi până la soluţii de vacanţă personalizate în funcţie de durată, activităţi sau suplimentele dorite.

Dincolo de ofertele speciale pentru vacanţa de vară, prin Paradis Vacanţe de Vis  puteţi petrece o seara grecească autentică cu formaţie şi spectacol pe litoralul românesc sau puteţi porni într-o excursie de neuitat de o zi.

Toate detaliile şi ofertele speciale sunt pe www.paradistours.ro