Vaslui: Traficul prin Vama Albiţa se desfăşoară cu dificultate din cauza zăpezii şi a viscolului

Traficul prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Albiţa din judeţul Vaslui se desfăşoară cu dificultate din cauza ninsorii şi a viscolului. Vremea rea a afectat reţeaua de alimentare cu energie electrică a localităţii vasluiene Răşeşti.

De asemenea, pe drumurile care fac legătura între localitatea Huşi şi P.T.F. Albiţa şi localităţile Leuşeni şi Chişinău, pe teritoriul Republicii Moldova, se circulă în condiţii de iarnă.

Ca urmare a acestui fapt, până la desfăşurarea traficului în conditii optime, poliţiştii de frontieră le recomandă şoferilor care merg spre Republica Moldova să tranziteze şi celelate puncte de trecere de la graniţa cu această ţară, şi anume P.T.F. Sculeni, din judeţul Iaşi, P.T.F. Oancea şi PTF Galaţi, din judeţul Galaţi, şi P.T.F. Stanca, din judeţul Botoşani.

Poliţia de Frontieră ţine legătura cu autorităţile de frontieră din Republica Moldova în vederea informării participanţilor la trafic cu privire la condiţiile de drum şi eventuale restricţii de circulaţie spre localitătile de frontieră.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS