Confidenţialitate

VASLUI: Protest pe un drum judeţean plin de gropi

Peste 60 de persoane din comuna vasluiană Buneşti-Avereşti au protestat, luni, pe drumul judeţean care trece prin localitate, cerând asfaltarea şoselei şi blocând circulaţia pe un sens de mers. Protestul a avut loc în acelaşi loc unde, în urmă cu două luni, drumul a fost înzăpezit aproape două zile.

Peste 60 de localnici din cele şapte sate ale comunei Buneşti-Avereşti au protestat, luni, timp de trei ore, pe drumul judeţean care trece prin localitate, nemulţumiţi că autorităţile nu intervin pentru repararea şoselei.

Protestul a avut loc la şapte kilometri de municipiul Huşi, în acelaşi punct unde, în urma ninsorilor abundente din aprilie anul acesta, drumul a fost înzăpezit aproape două zile.

Pentru a preveni incidente sau eventuale blocaje ale traficului, zeci de jandarmi şi poliţişti au intervenit în zonă pentru a supraveghea protestul, căruia i s-au alăturat şi şoferi aflaţi în tranzit. Pe perioada manifestaţiei, circulaţia în zonă s-a desfăşurat pe un singur sens.

Protestatarii au ameninţat că dacă problema drumului nu va fi rezolvată vor organiza un miting mai mare în faţa sediului Consiliului Judeţean Vaslui.

Foto: InVaslui.ro