Vaslui: Pe zeci de străzi se circulă greu după ce acestea au fost modernizate

Pe arterele pe care teoretic se circulă pe două benzi este imposibil să treacă două mașini. Trotuarele au fost lățite, iar bordurile au fost montate haotic. Acum Primăria emite decizii de transformare a străzilor în artere de circulație cu sens unic.

Peste 20 de milioane de euro a costat proiectul privind reabilitarea infrastructurii municipiului Vaslui. După ce a fost finalizat au început să apăra problemele: gropi, canale surpate sau denivelări.

Pe străzile pe care teoretic se circulă pe două benzi este imposibil să treacă două mașini. Lucrările de reabilitare au fost făcute haotic, au fost mărite trotuarele și s-au pus borduri prea înalte. Astfel benzile de circulație au fost îngustate și cu 20 de cm pe fiecare sens de mers.

Cetățenii au reclamat la primărie aceste lucruri. Oamenii se plâng că nu mai pot circulă prin unele zone și că nu mai au unde să își parcheze mașinile. Ca să rezolve problemă parcărilor, primarul Vasile Paval a decis că mai multe străzi să fie transformate în artere de circulație cu sens unic. Mai mult, oficialii de la Primăria Vaslui au anunțat că în perioadă următoare și alte străzi vor avea o soartă similară.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS