VASLUI: Pachetul suspect conținea un joc pentru copii și dulciuri

UPDATE:

Un joc de biliard pentru copii, dulciuri şi un laptot se aflau în coletul suspect găsit, luni după-amiază, în staţia de autobuz de la Spitalul Judeţean Vaslui, după ce o femeie a alertat autorităţile la numărul de urgenţă 112. Traficul a fost reluat în zonă, acesta desfăşurându-se cu dificultate timp de câteva zeci de minute.

Geanta de voiaj suspectă pentru care au fost alertate autorităţile vasluiene conţinea un joc de biliard pentru copii, dulciuri şi un laptot, colet găsit lângă o bancă din staţia de autobuz de la Spitalul Judeţea de Urgenţă (SJU) Vaslui.

Un echipaj antitero de la SRI a deschis geanta pentru a identifica obiectele din interior. În toată această perioadă, zeci de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali au asigurat măsurile de protecţie a perimetrului în care se afla geanta suspectă.

După încheierea misiunii celor de la SRI, traficul rutier şi pietonal a fost reluat în zonă, acesta desfăşurându-se cu dificultate timp de câteva zeci de minute.

Un colet suspect fusese gasit in preajma unitatii sanitare și prezența lui a fost anunțată la 112, în zonă intervenind forţele speciale pentru asigurarea perimetrului şi a măsurilor de protecţie pentru pacienţi şi cadrele medicale.

La faţa locului este prezent şi un echipaj din cadrul Serviciului Român de Informaţii.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS