Confidenţialitate

Vaslui: Mai multe persoane, in special tineri, au cazut pe strada din cauza caniculei

Ambulantele fac fata cu greu numarului mare de solicitari venite de la pacienti. In oras oamenii nu au unde sa se racoreasca. Strandul a fost deschis doar pentru plaja, bazinele fiind goale.

Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă din Vaslui, tinerii cu vârste cuprinse între 15 şi 20 de ani sunt cei mai afectaţi de caniculă. Cadrele medicale susţin că efectele caniculei sunt atipice faţă de anii trecuţi, având în vedere că oarte mulţi tineri au fost afectaţi de temperaturile ridicate. Atât la camerele de urgenţă ale spitalelor cât şi la Serviciul de Ambulaţă este aglomeraţie din cauza temperaturilor ridicate. În oraşul Vaslui cei peste 50.000 de locuitori nu au nici unde să se răcorească.

Ştrandul municipal, aflat în administrarea Primăriei, a fost deschis pentru populaţie doar pentru plaja şi fitness însa cu bazinele de înot fără apă şi îngrădite, din cauza lipsei unui salvamar autorizat, în oraş neexistând altă piscină publică. De altfel ştrandul a fost închis încă din vara anului trecut, când un copil de 14 ani a murit înecat.