Vaslui: Femeie arestată pentru omor. Și-a ucis iubitul cu 15 lovituri de sapă pentru că o bătea frecvent

O femeie de 53 de ani din judeţul Vaslui a fost arestată preventiv, luni, pentru omor, după ce a recunoscut că şi-a ucis iubitul cu 15 lovituri de sapă pe motiv că bărbatul obişnuia să o bată. Cadavrul a fost descoperit după câteva zile într-o vie din afara satului.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, bărbatul, de 47 de ani, a fost lovit de femeie cu o sapă, în special în cap, în timp ce se aflau la prăşitul unei vii din apropierea localităţii Pârveşti.

Crima a fost descoperită după câteva zile de către proprietarul viei, care a sesizat Poliţia.

În timpul cercetărilor, femeia a mărturisit anchetatorilor că a comis crima pentru că bărbatul, cu care trăia de mai mulţi ani, obişnuia să o bată. De altfel, vasluianca a făcut mai multe reclamaţii la postul comunal de poliţie pentru violenţă familială.

”Cei doi concubini se aflau într-o relaţie conflictuală mai veche. Pe fondul consumului de alcool, femeia a lovit victima în mod repetat cu o sapă, iar apoi a părăsit locul crimei”, a declarat, luni, pentru News.ro prim-procurorul Parchetului de lângă Tribunalul Vaslui, Sorin Armeanu.

Reţinută iniţial de către procurorul de caz, femeia a fost arestată preventiv de Tribunalul Vaslui, pentru 30 de zile, sub acuzaţia de omor.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS