Confidenţialitate

Vaslui: Doi bărbați au fost arestați după ce au înșelat mai multe persoane prin anunțuri la mica publicitate

Doi bărbaţi în vârstă de 20, respectiv 26 de ani, din Râmnicu-Vâlcea au fost arestaţi preventiv, bănuiţi că ar fi înşelat mai multe persoane, printre care şi un cetăţean din judeţul Vaslui, prin intermediul unor anunțuri la mica publicitate.

Polițiștii spun că în perioada iulie-octombrie 2018, bărbaţii au înşelat 13 persoane, din mai multe judeţe ale ţării, prejudiciul fiind de 180.000 de lei, notează Agerpres.

“Bărbaţii postau pe un site de anunţuri de mică publicitate vânzarea de utilaje agricole, la preţuri sub nivelul pieţei. În momentul în care erau contactaţi pentru vânzarea produselor, cei doi bărbaţi solicitau celor interesaţi plata unui avans, prin virament bancar. După virarea banilor, bărbaţii invocau diferite motive pentru care nu trimiteau utilajul, iar ulterior nu mai răspundeau la telefon. Prejudiciul stabilit prin comiterea faptelor este de aproximativ 180.000 de lei. Una din persoanele prejudiciate este un bărbat din municipiul Vaslui, care a fost înşelat prin această metodă cu suma de 32.600 de lei”, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Vaslui.