Varul lui M.Vanghelie, arestat preventiv

Mircea Niculae este acuzat de complicitate la luare de mită şi de spălare de bani.

In plus, alti trei inculpati in dosarul Vanghelie sunt cercetaţi sub control judiciar. Reamintim, sambata dimineata, primarul sectorului 5 a fost dus la Arestul central al Poliţiei Capitalei.

Mircea-Sorin Niculae este asociat şi administrator al mai multor societăţi comerciale. Instanţa supremă a mai hotărât ca şoferul lui Vanghelie, Adrian Murgoci, directoarea Economat Sector 5, Laura Ciocan, și soțul acesteia, Sorin Ciocan, toţi reținuți joi de procurori, pentru 24 de ore, să fie cercetaţi sub control judiciar. Acestia sunt acuzați de favorizarea făptuitorului şi mărturie mincinoasă.

Instanţa supremă a decis arestarea preventivă a primarului Marian Vanghelie, în dosarul în care este acuzat de luare de mită pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte de lucrări publice ale Primăriei Sectorului 5.

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani. Varul sau este acuzat de complicitate la luare de mită şi de spălare de bani. Măsurile preventive luate în cazul primarului Marian Vanghelie şi a celorlalţi patru inculpaţi nu sunt definitive şi pot fi contestată tot la instanţa supremă.