Confidenţialitate

Vanessa Paradis se căsătoreşte

Actriţa franceză Vanessa Paradis se căsătoreşte cu regizorul Samuel Benchetrit, potrivit lefigaro.fr.

Vanessa Paradis şi Samuel Benchetrit s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru lungmetrajul “Chien”, în care a jucat actriţa franceză, în octombrie 2016.

Nunta va avea loc pe 19 iulie, într-o vilă din Ars-en-Ré, o comună mică din Île de Ré, o insulă franceză situată în golful Gascogne.

Aceasta este prima căsătorie pentru actriţa Vanessa Paradis, care a avut o relaţie de 14 ani cu actorul american Johnny Depp, de care s-a despărţit în 2012. Cei doi au doi copii împreună, Lily-Rose, în vârstă de 18 ani, şi Jack, în vârstă de 15 ani.

Vanessa Paradis, în vârstă de 45 de ani, cunoscută publicului pentru hitul “Joe le Taxi” şi colaborarea cu Serge Gainsbourg, a fost recompensată cu un premiu Cesar – echivalentul francez al Oscarului – pentru rolul din filmul “Noce Blanche” (1989).

Regizorul francez Samuel Benchetrit, în vârstă de 44 de ani, a mai fost căsătorit cu actriţa franceză Marie Trintignant, din 1998 până în 2003, cei doi având împreună un fiu în vârstă de 19 ani. Ulterior, el a mai avut o relaţie cu actriţa Anna Mouglalis, cu care are o fiică, în vârstă de 10 ani.