Vama, la Europa FM Live pe Plajă – VIDEO LIVE

Vama este acum live într-unul din cele mai mari evenimente muzicale ale verii de la malul Mării Negre, Europa FM Live pe Plajă.

În această seară, de la ora 16:30, pe scena Europa FM Live Pe Plajă vor urca: GAȘCA ZURLI, VANOTEK & ENELI, IRINA RIMES, BERE GRATIS, THE MOTANS, HOLOGRAF, VOLTAJ, VAMA, CARLA’S DREAMS.

Vama este o formație românească de muzică pop-rock, formată în 2006, în urma destrămării trupei Vama Veche. Primul album al trupei a fost lansat în 2008 și poartă același nume cu cel al trupei, iar cel de-al doilea album este intitulat „2012”, datorită anului în care a fost lansat. În 2017 Vama a lansat cel de-al treilea album, acesta fiind în totalitate în limba engleză.

Pe lângă invitații anunțați, Europa FM a pregătit și pentru această seară o mulțime de surprize pentru cei care sunt pe plaja dintre Venus și Saturn.

Pe pagina de Facebook Radio Europa FM, puteți urmări o transmisiune specială în care concertul Europa FM Live Pe Plajă este completat, în premieră, cu atmosfera din backstage şi interviuri în exclusivitate cu artiştii.

Vama, pe scena Europa FM Live pe Plajă 2018!

Vama, pe scena Europa FM Live pe Plajă 2018!Transmisia neîntreruptă pe www.europafm.ro

Publicată de Radio Europa FM pe Sâmbătă, 28 Iulie 2018