Vama, cele mai bune momente la Europa FM Live pe Plajă – VIDEO

Trupa Vama a urcat de-a lungul timpului pe scena Europa FM Live pe Plajă, oferind un spectacol extraordinar pentru fanii de pe plaja dintre Venus şi Saturn.

În 2013, Vama a adus publicul în delir, după ce Tudor Chirilă și-a aruncat tricoul și s-a urcat pe o schelă a scenei, cântând de la câțiva metri înălțime. Zeci de mii de fani au cântat împreună cu artistul “Perfect fără tine”, dar și alte hit-uri Vama.

În 2015, Vama a urcat pe scena Europa FM Live pe Plajă alături de Holograf, Vunk, Vama, Loredana, Voltaj și Smiley.

În acest an, sâmbătă, 29 iulie 2017, Vama revine la Europa FM Live pe Plajă şi promite un spectacol de neuitat, alături de Antonia, Alina Eremia, Carla’s Dreams, Jean Gavril, Loredana, Mihail şi Smiley.

Vara acesta, pe 27, 28 și 29 iulie ne revedem pentru un spectacol de neuitat atât pentru cei prezenţi pe plaja dintre Venus şi Saturn, cât şi pentru cei care vor urmări show-ul de la distanţă, pe www.europafm.ro.

Europa FM Live pe Plajă se întinde şi în acest an pe durata a trei zile:

Joi, 27 iulie, va fi Rock Night, iar pe scenă vor urca Alternosfera, The Kryptonite Sparks, Les Elephants Bizarres, Grimus şi Viţa de Vie.

Vineri, 28 iulie, ne întâlnim cu Andra, Bere Gratis, Delia, Fly Project, Irina Rimes, The Motans, Sore, Vunk şi Voltaj.

Sâmbătă, 29 iulie, vor face spectacol Antonia, Alina Eremia, Carla’s Dreams, Jean Gavril, Loredana, Mihail, Smiley şi Vama.

Intrarea pentru toate cele trei seri, 27, 28 și 29 iulie, este liberă, fără limită de vârstă.

Vama – “Perfect fără tine” – Europa FM LIVE pe Plajă 2013

Vama – “Vara asta” – Europa FM LIVE pe Plajă 2013

Vama – “Vama veche” – Europa FM Live pe Plajă 2015