Confidenţialitate

Valeriu Gheorghiță și Andrei Baciu, în două clipuri din campania ”Ce conține vaccinul” | VIDEO

Campania „Ce conține vaccinul” continuă cu alte doua videoclipuri: unul este distribuit de coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță si altul de secretarul de stat in ministerul sanatatii Andrei Baciu.

Medicul militar Valeriu Gheorghita a provocat la rândul său mai multe persoane publice sa spuna „Ce conține vaccinul” pentru ei.

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, apare în videoclip pe bicicletă, fără să poarte mască de protecție.

El îi îndeamnă pe români să se imunizeze antiCovid, spunând că vaccinul înseamnă normalitate.

”Conține concedii petrecute la mare și în Deltă, cu prietenii, cu familia. Conține mersul la locul de joacă cu copii, conține zâmbetul oamenilor din spatele măștilor”.

La rândul lui, Valeriu Gheorghiță a provocat mai multe persoane să se filmeze spunând de ce e importantă vaccinarea.

”Lansez o provocare pentru Andreea Esca, pentru Lucian Mândruță, pentru Mihai Bobonete și pentru Sandu Pop, cunoscut publicului ca vărul Săndel”.

Secretarul de stat în ministerul Sănătății, Andrei Baciu, a continuat seria Ce conține vaccinul. El apare într-un birou, unde lucrează alături de mai multe persoane fără să poarte mască de protecție.

”Lucrăm împreună încă de la începutul pandemiei, dar este pentru prima dată când ne vedem și lucrăm la interior fără mască. Asta reprezintă, pentru mine, vaccinarea”.

Andrei Baciu a lansat provocarea către Camelia Potec, Victor Rebengiuc, dar către medicii Beatrice Mahler și Adrian Marinescu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Sonia Teodoriu

Foto: Mircea Vâlcu