Confidenţialitate

Valeriu Gheorghiță cere populației să se vaccineze împotriva Covid 19 | AUDIO

România înregistrează o creștere alarmantă a numărului de îmbolnăviri și decese provocate de COVID-19.

După ce ieri am avut un record al cazurilor zilnice de COVID-19 – peste 11 mii într-o singură zi, la care se adaugă peste 200 de decese –  coordonatorul campaniei de vaccinare a spus că e de neacceptat acest lucru.

Medicul Valeriu Gheorghiță cere populației să se vaccineze împotriva coronavirusului și subliniază că nu trebuie să ne obișnuim să trăim în condiții de pandemie, din moment ce există o soluție pentru stoparea pandemiei.

”Cred că este o situație de neacceptat în momentul de față, în condițiile în care avem la dispoziție soluția prin care putem să reducem consecințele negative ale acestei pandemii, și anume pierderea vieții. Se vorbește tot mai mult de faptul că trebuie să ne obișnuim să trăim cu acest virus. În nici un caz nu trebuie să ne obișnuim să trăim în aceste condiții, de pandemie, zilnic cu spitale asaltate de pacienți bolnavi, de secții de terapie intensivă pline și de oameni care în fiecare zi își pierd viața din cauza acestei maladii. Trebuie să facem cu toții un efort pentru a reuși să controlăm această pandemie și singura soluție este prin vaccinare”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.