Valerie Cioloş: „Voi petrece Paştele în Ardeal, cu familia mea din România. Mă bucur cu ei şi mănânc ouă roşii”

Soţia premierului Dacian Cioloş, Valerie Cioloş-Villemin, a declarat jurnaliştilor, joi seară, la finalul unui concert susţinut la Alba Iulia, că va petrece Paştele în Ardeal, alături de familia sa din România, adăugând că aşteaptă să se bucure împreună cu aceasta şi să mănânce ouă roşii şi cozonac.

Valerie Cioloş a dezvăluit că mâncarea sa preferată de Paşte este cozonacul, ea spunând că se pregăteşte să se bucure de sărbători alături de familia sa din România.

Întrebată unde va petrece Paştele, soţia premierului a răspuns: „În Ardeal, cu familia mea din România. Mă pregătesc să mă bucur cu ei şi să mănânc ouă roşii şi cozonac” a răspuns  Valerie Cioloş.

Întrebată, de asemenea, dacă a făcut sau va face pregătiri de Paşte, Valerie Cioloş a răspuns că probabil îşi va ajuta „mama soacră” să prepare cozonacii, dacă aceasta nu a finalizat deja pregătirile pentru masa de sărbători.

„O să-mi ajut mama soacră, dacă nu a terminat, să facă cozonac. Mâncarea mea preferată de Paşte este cozonacul” a mai spus Valerie Cioloş.

În altă ordine de idei, Valerie Cioloş a mai spus că s-a simţit foarte bine la Alba Iulia, apreciind comunitatea activă de aici.

„Mă simt mereu aici foarte frumos, sunteţi oameni cu mult bun simţ şi mă simt foarte bine aici, în Alba Iulia. Mulţumesc pentru primire şi că sunteţi foarte implicaţi. Sunteţi o comunitate aici activă şi vă doresc să mergeţi” a spus Valerie Cioloş la finalul concertului susţinut în Catedrala Romano-catolică din Alba Iulia.

Soţia premierului, Dacian Cioloş, Valerie Cioloş-Villemin, a susţinut, joi seara, la Alba Iulia, în Catedrala Romano-Catolică, un concert de muzică sacră în sprijinul campaniei naţionale de subscripţie publică pentru achiziţionarea sculpturii „Cuminţenia Pământului” a lui Constantin Brâncuşi.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Alba Iulia şi Centrul de Resurse – Academia Doamnelor din municipiu, în parteneriat cu Liceul de Arte „Regina Maria” Alba Iulia şi a reunit mai mulţi muzicieni într-un concert de muzică sacră, printre cei care au susţinut recitaluri fiind şi soţia premierului, Valerie Cioloş-Villemin.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS