Confidenţialitate

Valentino Rossi ar putea reveni în cârje în campionatul MotoGP

Surpriză în campionatul mondial de motociclism-viteză: Valentino Rossi ar putea reveni în competiţie la doar trei săptămâni după ce şi-a rupt piciorul.

Deşi a suferit o dublă fractură, de tibie şi peroneu, italianul de 38 de ani a făcut deja câteva ture de probă pe circuit şi a insistat să între în cursă, la Marele Premiu de la Aragon.

Oficialii echipei “Movistar Yamaha” anunţaseră că la acest sfârşit de săptămână, în locul lui va fi la start olandezul Michael Ivan der Mark.

Il Dottore” se simte însă bine, după doar 17 zile de recuperare, iar medicii i-au dat aviz pozitiv deşi el a recunoscut că încă mai simte dureri la picior.

În urma accidentului de la 1 august, Valentino Rossi mai speră doar să se întoarcă la finalul de sezon, însă acum visează din nou la al 8-lea titlu mondial la MotoGP şi al 10-lea al carierei.

În cele 5 curse rămase până la sfârşitul acestui an competiţional, “veteranul” italian trebuie să recupereze 42 de puncte în clasamentul piloţilor, din spatele liderilor Marc Marquez de la Honda şi Andrea Dovizioso de la Ducati.

Valentino Rossi a uimit jurnaliştii, după ce a venit la circuitul de probe în cârje, dar a scos apoi timpi foarte buni în şaua motocicletei sale Yamaha.