Confidenţialitate

Val de reacții după ce Viorica Dăncilă a mers pe bicicletă pe autostradă

Viorica Dăncilă a pozat azi ”la inaugurarea Centurii Bacău, primii kilometri de autostradă din Moldova”, doar că imaginea cu ea pe bicicletă alături de alți oficiali a trezit reacții contrar celor așteptate de politician.

”Este ceva normal ca să fie cu bicicleta, pentru ca momentan nu se poate intra cu mașinile pe autostradă”, remarcă un urmăritor al paginii de Facebook Viorica Dăncilă, într-un comentariu la imaginea postată de liderul PSD.

Alții laudă gestul ei, dar mai ales anunțul că ar fi inaugurați ”primii kilometri de autostradă din Moldova”: ”Felicitări stimată doamnă ce nu au fost înstare atîția bărbați a făcut o femeie”.

La plimbarea pe două roți, Viorica Dăncilă nu a fost singură. Lângă ea se mai pot observa și secretarul general al PSD, Mihai Fifor, dar și președintele PSD Bacău, Dragoș Benea. Plimbarea cu biciletele pe porțiunea de drum este parte dintr-o vizită electorală la șantierul centurii ocolitoare a municipiului Bacău.

PSD a ales să transmită chiar în direct pe Facebook întreaga aventură a politicienilor:

https://www.facebook.com/psdbiroupresa/videos/406169983384346/

Într-o primă reacție ironică, site-ul numărul 1 de resurse juridice din România, avocatnet.ro, atrage atenția că ”Circulația bicicletelor pe autostrăzi este interzisă de Codul Rutier”.

Cea mai răspândită memă cu Viorica Dăncilă, devenită virală la câteva minute după apariția fotografiei originale pe Facebook, o înfățișează pe aceasta ca livrator al unui serviciu popular – Glovo:


FOTO: Facebook Viorica Dancila