Confidenţialitate

Val de reacții după apariția clipului video în care Justin Trudeau cântă, în holul unui hotel, în ajunul înmormântării Reginei Elisabeta | AUDIO

Un clip video cu Justin Trudeau cântând în holul unui hotel, în ajunul înmormântării Reginei Elisabeta a devenit viral și a declanșat o dezbatere aprinsă pe rețelele sociale. Premierul canadian cântă „Bohemian Rhapsody” în holul unui hotel din Londra, unde Trudeau se afla pentru a participa la funeraliile suveranei Marii Britanii.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În filmulețul care circulă pe rețelele sociale, Justin Trudeau poate fi văzut, alături de câteva persoane, stând deasupra unui pian și cântând din celebrul cântec „Bohemian Rhapsody” al trupei Queen.

Biroul premierului canadian a transmis că momentul a avut loc sâmbătă seară în holul unui hotel din Londra, iar lui Trudeau i s-au alăturat alți membri ai delegației canadiane, inclusiv muzicianul Gregory Charles, care a cântat la pianul hotelului.

Potrivit canalului de televiziune Canadian CBC, mulți au criticat faptul că Trudeau cânta bucuros în timp ce se afla în Regatul Unit pentru a reprezenta Canada la înmormântarea Reginei.

El este acolo ca reprezentant al Canadei pentru a plânge moartea reginei. Și ce face? Ne pare rău, este absolut iresponsabil”, a spus un utilizator de Twitter.

Alții au comparat situația cu cea a fostului premier britanic Boris Johnson, care a organizat o petrecere în ajunul înmormântării prințului Philip.

Au fost și persoane care l-au apărat pe premier, argumentând că nu a cântat în timpul unui eveniment oficial. „A cânta la pian în timpul liber nu este o problemă”, a spus un alt utilizator de Twitter.

 

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: VIDEO LIVE | Regina Elisabeta a II-a, condusă pe ultimul drum. Liderii lumii, reuniți la Westminster Abbey pentru a aduce un omagiu monarhului