V. Ponta: Nu înţeleg gândirea actualei conduceri a PSD

Deputatul Victor Ponta a comentat pe pagina sa de Facebook destituirea lui Eugen Teodorovici din funcţia de consilier onorific al premierului Mihai Tudose.

‘Când Eugen Teodorovici a acceptat solicitarea lui Liviu Dragnea şi a votat pentru căderea Guvernului PSD Grindeanu – a fost considerat bun de conducerea PSD! Când Eugen Teodorovici a spus un lucru perfect adevărat despre modul netransparent şi ineficient în care Liviu Dragnea (prin semnătura doamnei ministru Sevil Shaideh şi a Secretarului General Busuioc) împarte banii publici din PNDL – a fost dat afară din funcţia de consilier onorific! Este clar că nu am cum să înţeleg modul de gândire şi acţiune al actualei Conduceri a PSD – şi zău că nu văd absolut deloc de ce acestea ar fi bune pentru votanţii PSD şi pentru toţi românii!!!’, a scris fostul premier.

Eugen Teodorovici a fost concediat pentru că nu ar fi respectat ‘disciplina comunicării’ de la nivelul Palatului Victoria, făcând declaraţii în nume propriu. Fostul ministru al Fondurilor Europene din guvernarea Pont a spus că taxa de solidaritate este ‘o aberație’, iar noile taxe și impozite despre care s-a discutat în ultima perioadă nu se vor aplica, invocând posibilitatea impozitării Bisericii. Totodată, a spus că nu se justifică finanţarea cu 12 milioane euro a unui nou stadion în Teleorman.

Eugen Teodorovici a fost numit consilier onorific al premierului Mihai Tudose la data de 4 iulie, activitatea sa nefiind remunerată.

Recent, după debarcarea cabinetului Grindeau, Victor Ponta anunța că, din luna septembrie, va face politică într-un partid nou, altul decât cele care se află acum în Parlament.

Eugen-Orlando Teodorovici, demis din funția de consilier onorific al premierului

V. Ponta: Din septembrie, voi face politică într-un partid nou

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS