USR: PSD şi PNL şi-au dat din nou mâna pentru a vota împotriva proiectului USR de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor

Uniunea Salvați România denunță o înțelegere secretă între social-democrați și liberali prin care a fost retrasă din dezbaterea aleșilor abrogarea pensiilor speciale ale parlamentarilor.

”PSD şi PNL şi-au dat din nou mâna pentru a vota împotriva proiectului USR de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor, care trebuia să fie votat astăzi în plenul reunit de la ora 13:00. Proiectul a fost scos de pe ordinea de zi cu voturile PSD, PNL, UDMR, Pro România. Domnule Ciolacu, domnule Roman, cum le explicaţi românilor?”, se întreabă Uniunea.

USR consideră că ”parlamentarii nu vor să renunţe la privilegii”.

”De 3 ani şi jumătate, proiectul USR de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor aşteaptă un vot în plenul reunit, dar toate solicitările USR au fost respinse. Amintiţi-vă la următoarele alegeri cine vrea cu adevărat şi cine doar mimează că vrea eliminarea privilegiilor pentru parlamentari”, au mai transmis reprezentanții Uniunii Salvați România.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS