Confidenţialitate

USR PLUS va depune 3 plângeri la CNA împotriva a două televiziuni naționale | AUDIO

USR PLUS va depune trei plângeri la Consiliul Național al Audiovizualului împotriva a două televiziuni naționale. Preşedintele formațiunii, Dacian Cioloş, spune că partidul său nu are nimic împotriva criticilor, dar nu va tolera minciuni.

„O altă sesizare la CNA, tot vizând România TV, care a difuzat o minciună incredibilă prin care afirmă că USR ar fi plătit sute de mii de euro pentru a amplifica scandalul plagiatului premierului Ciucă. Evident că este o minciună. Și o a treia sesizare la CNA în care vom solicita sancționarea emisiunii „Exces de putere” de la Antena 3 în care s-a încercat acreditarea ideii că victima, colega noastră consilieră la Mogoșoaia, ar fi de vină pentru că ar fi provocat pe cei doi bărnați care au atacat-o”, a spus Dacian Cioloș luni.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Pe de altă parte, în cotextul în care mai mulți membri USR au fost atacați verbal și fizic în ultimele zile, președintele USR PLUS face apel la Ministerul de Interne să asigure ordinea publică și să sancționeze derapajele.

„Vreau să fac și un apel față de instituțiile publice care ar trebui să asigure respectarea ordinii și respectarea legii și spun asta pentru că, din păcate, nu am văzut în aceste ultime săptămâni, în aceste ultime zile, nu am văzut acțiuni ferme din partea Ministerului de Interne nu am văzut acțiuni de descurajare a unor astfel de situații a unor astfel de evenimente. Și asta nu pentru că lipsește cadrul legislativ – avem legi, din păcate, ceea ce lipsește este punerea în aplicare a legilor”, a adăugat Dacian Cioloș.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

 

Citește și: USR va depune o plângere penală la DNA legată de exproprierile de la Mogoşoaia: „Am identificat fapte de abuz în serviciu și fals” | AUDIO

Autor: Anca Grădinaru