USR cere investigarea de urgenţă a informaţiilor că PSD s-ar afla în spatele violenţelor din Piaţa Victoriei

Purtătorul de cuvânt al USR, Dan Barna, a cerut, joi, investigarea ”cu maximă celeritate şi seriozitate” informaţia potrivit căreia în spatele violenţelor provocate miercuri seară la protestele din Piaţa Victoriei s-ar afla PSD.

“Solicităm Parchetului să investigheze cu maximă celeritate şi seriozitate prezumţia care vedem că a apărut în spaţiul public privind faptul că PSD ar fi în spatele acestor manifestări ale galeriilor unor cluburi sportive. Se ştie, galeria lui Dinamo este apropiată de PSD, a participat la mitinguri şi evenimente pro PSD şi de aceea aflarea adevărului legat de cine a orchestrat această demonstraţie este una fundamentală pentru societatea noastră”, a declarat Dan Barna.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Purtătorul de cuvânt al USR a criticat modul în care Ministerul de Interne a intervenit, acuzând forţele de ordine că au privit ”ca la teatru” violenţele huliganilor.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

”Au fost aproape două ore în care manifestările huliganice au fost lăsate să se întâmple. A fost o perioadă în care nu s-a intervenit în niciun fel, forţele de ordine ale MAI privind ca la teatru cum aceşti huligani s-au manifestat în spaţiul public, deturnând evenimentul şi alungând de fapt oamenii care s-au retras în mod decent, adevăraţii protestatari”, a susţinut Dan Barna.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS