Confidenţialitate

Ursul Baloo, din statiunea Straja, a împlinit 17 ani

Momentul a fost marcat de turiştii aflaţi în staţiune. Un grup de copii aflaţi în tabără la schi în Straja i-au oferit un tort din fructe, dulceaţă şi miere şi i-au cântat „La mulţi ani”.
Povestea lui Baloo a început în urmă 17 ani, când pădurarii l-au adus aici la Straja şi, aşa cum spun oamenii care îl îngrijesc acum, a crescut odată cu staţiunea, care atunci era un loc de
agrement nevizitat de turişti. Emil Părău investitor in turism își amintește că pe când era pui, ursuletul intra prin camere unde erau turiști și le fura mâncarea, ori băutura.

Lui Baloo îi plac foarte mult fructele şi este un gurmand care primeşte zilnic, miere şi dulceaţă. Are un ţarc al lui în care îngrijitorii i-au construit un bârlog și chiar o piscină.
Baloo a fost aniversat așa cum se cuvine, cu dulciuri multe si tort, iar lui, aici în Straja, îi este dedicata chiar o intrecere sportivă de schi, cea care de altfel și dă startul principalelor competiţii care vor avea loc până la finalul sezonului.

La Straja, in fiecare sfarsit de saptamana de acum inainte, vor avea loc pe rand Cupa Straja, apoi cea mai importantă competiţie care include şi o etapă naţională de schi, Cupa Comexim, apoi Cupa 8 Martie, iar sezonul se va incheia cu Cupa Veteranilor, una dintre cele mai asteptate intreceri.