Confidenţialitate

Urmează-ţi Visul | Ascultătorii Europa FM au fost alături de Mădălina când şi-a lansat primul volum de poezii – VIDEO

„Un suflet care zboară” este primul volum de poezii al Mădălinei Aldescu, fata care, până nu demult, se adăpostea în subsolul unui bloc, împreună cu tatăl ei.

Tânăra de 16 ani, pe care o sprijinim în cadrul campaniei Europa FM “Urmează-ți visul”, susținută de OMV Petrom, a aflat joi, în direct în Deșteptarea, că primul său volum va vedea lumina tiparului.

„Pentru poezie e nevoie de zbucium. Da, copilăria mea a durut un pic și sunt foarte recunoscătoare că am avut-o. Dacă nu era așa, nu aș fi fost eu persoana de acum”, spune chiar Mădălina Aldescu.

Printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat matinalii George Zafiu și Luca Pastia, care au căutat să-i dea mereu curaj Mădălinei să-și depășească emoțiile. Colegul nostru, Petru Stratulat, a recitat câteva dintre poeziile fetei în faţa unui public foarte numeros.

Mona Nicolici, coordonatoarea departamentului de Sustenabilitate din OMV Petrom, s-a arătat și ea impresionată de ambiția și de talentul tinerei poete Mădălina Aldescu.

În schimbul unei donații, cei prezenți la evenimentul de lansare au putut lua o carte. Toate fondurile strânse în urma evenimentului au mers către Mădălina Aldescu. Primul tiraj „Un suflet care zboară”, de Mădălina Aldescu, a fost epuizat în mai puțin de o oră.

„Urmează-ţi Visul”, o campanie realizată cu sprijinul OMV Petrom