Urmărire cu focuri de armă pe străzile Capitalei, va volan un tânăr de 16 ani

O mașină de lux cu numere străine nu a oprit la semnalele polițiștilor rutieri și a încercat să scape de aceaștia gonind pe străzile Bucureștiului.

Oamenii legii au plecat în urmărirea acesteia și când au ajuns într-o zonă fără participanți la traifc, la bariera de pe șoseaua Petricani, au tras 17 focuri de armă – 11 dintre ele spre autoturism. Nu mai puțin de jumătate de oră a durat fuga șoferului.

În cele din urmă, pe Şoseaua Colentina, unde a existat un blocaj format din mai multe maşini de poliţie, şoferul a oprit, a coborât din maşină şi s-a pus cu faţă pe jos pe şosea

La volan se afla un băiat de 16 ani care consumase droguri. În mașină se mai afla și fratele acestuia, cu 10 ani mai mare.

În încercarea de a scăpa de polițiști băiatul l-a acroșat pe unul dintre ei, pe care l-a accidentat la picior. Agentul a fost transportat la spital.

 

Șoferul de 16 ani este cercetat pentru conducere fără permis auto și este prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 cu propunere de arestare.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS