UPDATE: Atacatorul din Elveţia, căutat de poliție

Atacatorul din Elveția era înarmat cu un fierăstrău cu lanț, confirmă poliția care a subliniat că ”nu este un atac terorist”.  Cinci persoane au fost rănite, dintre care două se află în stare gravă, într-un atac comis de un bărbat care nu a fost încă prins.  Incidentul a avut loc în localitatea de graniță, Schaffhausen.

 

Poliția elvețiană îl caută în continuare pe bărbatul care a atacat în plină stradă cinci persoane și a fugit. După asalt, forţele de ordine au închis mai multe zone din centrul istoric. Martorii, citați de presa internațională, au povestit că s-au adăpostit în magazine pentru a se feri de bărbatul violent care se presupune că ar fi fugit într-o dubă albă, cu numere de înmatriculare elveţiene.

Semnalmentele suspectului au fost făcute publice. Potrivit poliției, bărbatul are aproximativ 1,90 metri înălţime, chelie şi un aspect neîngrijit.

Sursa foto: BBC

Acest atac ”nu este un act terorist”, subliniază poliţia care a calificat incidentul ca fiind “o situație specială”.  La fața locului au fost mobilizate forțe impresionante iar elicoptere de salvare survolează zona.

Sursa video: Youtube

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS