Unul dintre cei şase răniţi în accidentul din Argeş aduşi la Bucureşti a fost operat

Unul dintre cei şase răniţi în accidentul din Argeş aduşi la Spitalul Militar Central din Bucureşti a fost operat, ceilalţi cinci fiind internaţi, însă rănile nu le pun viaţa în pericol.

Conform directorului medical adjunct al Spitalului Militar Central, medicul Mariana Jinga, militarul operat a fost internat la Secţia Ortopedie, având fracturi de oase lungi. El a fost supus vineri dimineaţă unei intervenţii chirurgicale.

Alţi doi militari răniţi în accident sunt internaţi la Secţia de Chirurgie toracică, starea lor fiind bună.

Încă doi dintre cei aflaţi la Spitalul Militar Central prezintă traumatisme cranio-cerebrale şi vertebro-medulare, dar acestea nu sunt severe şi nu provoacă deficienţe motorii.

Trei militari au murit şi alţi nouă au fost răniţi, joi seara, după ce un vehcul care îi transporta din poligonul de la Cincu către Câmpulung Muscel s-a răsturnat într-o râpă, în zona comunei Dâmbovicioara, din judeţul Argeş. Şase dintre răniţi au fost aduşi cu elicoptere şi cu ambulanţe la Spitalul Militar Central din Bucureşti. Doi dintre ei se află în îngrijirea medicilor de la Spitalul Militar de Urgenţă “Regina Maria” din Braşov şi unul la Spitalul Militar de Urgenţă “Dr. Ion Jianu” din Piteşti.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS