Confidenţialitate

Universitatea Craiova – Concordia Chiajna: 0-1 în Liga 1

Universitatea Craiova a pierdut încă un meci pe teren propriu, 1-0 cu Concordia Chiajna, în etapa a 5-a a Ligii 1.

Ilfovenii au marcat în minutul 80, cu un șut plasat al lui Gorobsov, din afara careului, lângă bara din dreapta portarului.

Oltenii au jucat în 10 din minutul 18, când Donkor a primit direct cartonaș roșu pentru o intrare violentă la Andrei Marc.

Craiova rămâne fără nicio victorie pe teren propriu în acest sezon, iar echipa antrenată de Devis Mangia este într-o situație dificilă, cu doar 5 puncte după 5 etape, ocupând locul al 12-lea. Concordia Chiajna a bifat a 2-a victorie la rând și a urcat pe poziția a 4-a.

Tot luni seară, nou promovata FC Hermannstadt a învins-o pe FC Voluntari cu 4-0.

Congolezul Juvhel Tsoumou a deschis scorul în minutul 29 și a reușit “dubla” în minutul 34, apoi Daniel Tătar a transformat o lovitură liberă de la aproape 30 de metri în minutul 38, iar Petrișor Petrescu a înscris și el în minutul 68.

Ilfovenii au rămas în inferioritate în minutul 51, când portarul Drăghia l-a faultat pe Tsoumou, care scăpase singur, fiind eliminat de arbitru.

Sibienii marcaseră doar două goluri în primele 4 runde și au acum 7 puncte, urcând pe treapta a 4-a a clasamentului, după un salt de 11 locuri.

FC Voluntari rămâne fără victorie în acest sezon și staționează pe ultima treaptă, cu un singur punct.