Ungaria le trimite cetățenilor chestionare în cadrul unei campanii denumite ”Să oprim Bruxelles-ul”

Ungaria lansează o nouă campanie antieuropeană.

Guvernul de la Budapesta le-a trimis cetățenilor un chestionar în care sunt rugați să-și spună părerea despre politicile de la Bruxelles, care, în opinia executivului condus de Viktor Orban, amenință independența țării.

”Să oprim Bruxelles-ul” – așa a fost denumit chestionarul trimis de Guvern cetățenilor din Ungaria, a declarat un înalt oficial guvernamental, odată cu lansarea oficială a campaniei.

”Urmează mari decizii și lupte și Ungaria nu poate ieși victorioasă decât dacă are sprijinul întregii țări”, a spus oficialul.

Chestionarul include șase întrebări, care vizează în special problema imigrației. ”Ce trebuie să facă Ungaria atunci când, în pofida unei recente serii de atacuri teroriste în Europa, Bruxelles-ul dorește să o forțeze să permită intrarea migranților care au ajuns ilegal în țară?”, este una dintre întrebări. Iar ca răspuns este oferită posibilitatea de a alege între a permite migranților să circule liber pe teritoriul țării sau să fie supravegheați până când autoritățile iau o decizie în cazul lor, scrie agenția France Press.

O altă întrebare se referă la organizațiile nonguvernamentale internaționale, care, spune guvernul ungar, susțin imigrația ilegală.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS