Confidenţialitate

Unde ieşim la teatru în luna noiembrie

Şi în lunile noiembrie şi decembrie, cei care îndrăgesc teatrul îi pot revedea pe actorii preferaţi, în pectacole de mare succes, pe scenele bucureştene:

Teatrul Tineretului (PalatulNaţional al Copiilor)

La Palatul National al Copiilor, luna incepe cu “Doua liniute”.  Comedia in care Medeea Marinescu si Marius Manole, rezolva in stil propriu, dileme existentiale, sub bagheta regizorala a Liei Bugnar este programata pe 1 noiembrie.

Apoi, pe 9 noiembrie, tot Medeea Marinescu si Marius Manole te asteapta la “Fa-mi loc”, un spectacol spumos si imprevizibil, ce demonstreaza ca viata e plina de surprize!

Pe 10 noiembrie  ai intalnire cu Maestrul Radu Beligan,  in piesa “Egoistul”!  In distributie: Radu Beligan, Adriana Trandafir, Damian Crasmaru, Tomi Cristin, Rodica Ionescu, Mihai Niculescu, Lamia Beligan, Ileana Olteanu, Medeea Marinescu,  Cesonia Postelnicu si  Silviu Biris.
Iar daca te-ai intrebat “Cum se face” un spectacol de teatru, ai sansa sa afli raspunsul pe 17 noiembrie. Carmen Tanase, Anca Dumitra, Toma Danila, Alexandru Conovaru si Octavian Strunila iti dezvaluie partea nevazuta a unei productii teatrale, in piesa “Cum se face”, o comedie actuala si intelgenta. Regie si scenariu: Octavian Strunila

Te incanta o incursiune in Bucurestiului interbelic? Atunci nu pierde intalnirea de la Palatul National al Copiilor, cu “Take Ianke si Cadar”! Vino sa razi cu pofta, pe 19 octombrie, alaturi de trei negustori de moda veche! Va asteapta „la tejghea” Ioan Gyuri Pascu, Niculae Urs si Doru Ana, intr-un spectacol plin de haz! Bilete la casa de bilete Startickets de la Palatul National al Copiilor si online pe startickets.ro, blt.ro si bilete.ro.

Luna decembrie aduce un moment de mare insemnatate si bucurie in lumea teatrului: un actor de geniu te invita la aniversarea sa, pe 13 decembrie la Palatul National al Copiilor! Vino sa il aplauzi pe maestrul Radu Beligan, chiar de ziua lui de nastere,  in spectacolul “Leul desertului”. Alaturi de sarbatoritul zilei ii vei revedea pe  Maia Morgenstern, Mircea Rusu, Lamia Beligan, George Remes si Tania Popa. Regia spectolului este semnata de: Radu Beligan.

Biletele pentru toate spectacolele de la Palatul National al Copiilor se gasesc la casa de bilete Startickets de la Palatul National al Copiilor si online pe startickets.ro, si blt.ro, si bilete.ro.

Teatrul Naţional din Bucureşti

Pe 2 noiembrie  sunteti invitati  la Sala Studio a Teatrului National din Bucuresti la inegalabilul duel teatral “Caramitru – Malaele, cate-n luna si in stele”! Doi titani ai scenei romanesti va asteapta la un spumos spectacol de improvizatie, in care versurile si schimburile iscusite de replici se impletesc cu acordurile calde ale violoncelului lui Adrian Naidin. Bilete la casa de bilete a Teatrului National, si online pe startickets.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro si biletoo.ro

 

 Teatrul de Comedie

 Te-ai amuzat la “Ma mut la…mama?” si ai ras in hohote la “Ma mut la…tata?”Primul serial teatral din Romania continua cu “Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea!” Vino sa afli raspunsul pe 23 noiembrie, la Teatrul de Comedie! Adriana Trandafir, Adrian Paduraru, Carmen Tanase, Andreas Petrescu, Gabriel Fatu,  Anca Dinicu, Doina Teodoru, Ioana Ancea si Oana Puscatu te asteapta la o trilogie de comedie, in regia lui Gelu Colceag.