Unde ați fost în vacanță? Ce v-a plăcut și ce nu?

Se aude un clopoțel din depărtare și deși vara meteorologică nu s-a terminat ba chiar ne chinuie cu canicule, sezonul vacanțelor e pe final.

E prea devreme să vedem cu cifre cum a fost luna august, dar în vârful sezonului estival s-au înregistrat cu peste 20% mai mulți turiști români în România – mă refer la cei cazați în unitățile autorizate, dar și o creștere de 23,6% a turiștilor străini.

Aceste date se referă la toată țara și, dacă în cazul turiștilor români poți suspecta o ieșire la suprafață a turismului la negru ce se practică pe scară largă la noi, creșterea impresionantă a numărului de turiști străini ne indică faptul că poate ceva s-a schimbat în România, poate țara a devenit mai frumoasă, poate mai accesibilă, mai civilizată sau, de ce nu, mai ieftină.

Vreau să vorbim despre asta, să ne povestiți pe unde v-ați făcut vacanțele, ce v-a plăcut și ce nu v-a plăcut, indiferent că ați fost în țară sau în străinătate.

De ce ați ales litoralul românesc, pe cel bulgăresc sau grecesc? De ce ai merge în Carpați când ai autostradă acum de la Timișoara și până în Alpi?

Haideți să le vorbim pe toate, cu bune și rele, ca să știm anul viitor unde să mergem sau unde să nu mergem și de ce!

Puteţi asculta LIVE România în Direct şi online, la adresa www.europafm.ro/live. Moise Guran vă invită să vă exprimaţi opinia şi să o faceţi auzită în întreaga ţară sunând la numărul de telefon 0372.069.599.