Confidenţialitate

Un videoclip în care un deținut află că a fost coleg de școală cu judecătoarea a devenit viral pe internet – VIDEO

Un videoclip în care un deținut începe să plângă în timpul audierii la un tribunal din Miami atunci când își dă seama că el și judecătoarea au fost colegi de școală în gimnaziu a devenit viral, adunând peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube în 3 zile.

Booth, în vârstă de 49 de ani, a fost arestat de poliție după ce a fost prins conducând un autoturism care se potrivea descrierii unui vehicul considerat a fi implicat într-un furt, potrivit NBC Miami.

Arestat și condamnat pentru furt, furt de mașină, condus neregulamentar, părăsirea locului accidentului, bărbatul a fost dus la tribunal săptămâna trecută, iar judecătoarea Glazer l-a întrebat, după ce i-a studiat dosarul:

”Ați fost la (școala) Nautilus?”, l-a întrebat judecătoarea, la care Booth nu a răspuns decât ”Dumnezeule”, la început zâmbind, apoi printre lacrimi.

”Îmi pare rău să te văd aici. Mereu m-am întrebat ce s-a întâmplat cu tine”, a continuat judecătoarea. ”Era cel mai de treabă copil din gimnaziu; era cel mai bun copil din gimnaziu. Obișnuiam să joc fotbal cu el, toți copiii și uite ce s-a întâmplat”, a continuat ea către ceilalți prezenți în sala de judecată. ”Ce e trist e cât de bătrâni am devenit. Succes, domnule, sper să fiți în stare să ieșiți în regulă din asta și să duceți o viață în litera legii.”

https://www.youtube.com/watch?v=I5CMh8SMjOw