Confidenţialitate

Un ștrand din Capitală a fost închis temporar după ce zece persoane au ajuns la spital

Șase copii și patru adulți care se aflau la un ștrand din București au ajuns la spital după ce au spus că se simt rău. Autoritățile au făcut măsurători și au depistat o depășire a valorilor de clor în camera de clorare, însă nu și în jurul bazinului.

Printr-un apel la 112, a fost semnalat faptul că la un ștrand din zona Drumul Taberei din Capitală mai multe persoane se simt rău. Ulterior, echipajele medicale au sosit la fața locului și, după ce au evaluat pacienții, au decis ca aceștia să fie transportați la spital, informează ISU București-Ilfov, potrivit Mediafax.

Este vorba despre șase copii (transportați la Spitalul Grigore Alexandrescu) și patru adulți (transportați la Spitalul Floreasca și la Spitalul Universitar). A fost analizat aerul și din jurul bazinului, nefiind înregistrate depășiri ale clorului.

Între timp, Direcția de Sănătate Publică  a informat Ministerul Sănătății că a suspendat activitatea ștrandului Moghioroș, actual Magic Place Aqua Park, până la remedierea deficiențelor constatate.