Un român ridică în picioare publicul la ”Britain’s got talent” – VIDEO

Flavian Glonț, un tânăr român din Câmpulung, a impresionat publicul și juriul de la ediția din acest an a show-ului „Britain’s Got Talent”. El și-a arătat talentul și a rezolvat legat la ochi trei cuburi Rubik, într-un timp record.

Flavian Glonţ, câştigător al ediţiei din 2015 a showului ”Românii au talent”, a reuşit să capteze atenţia juriului britanic, obţinând patru de ”da” în prima fază a preselecţiilor.

Atunci când a urcat pe scenă, tânărul a spus că vrea să prezinte un ”show inteligent, ceva diferit”, iar cei patru membri ai juriului au glumit pe seama sa.

După ce a rezolvat trei cuburi rubice legat la ochi, Flavian a făcut sala să se ridice în picioare şi pe juraţi să-l aplaude la scenă deschisă.

Celebrul Simon Cowell l-a întrebat dacă este de pe această planetă pentru că el nu crede că „un pământean ar trebui să fie capabil să facă aşa ceva”, iar ceilalţi trei juraţi s-au arătat impresionaţi spunând că ceea ce a făcut el este ”extraordinar”.  Flavian a primit patru de ”da” pentru a trece în etapa următoare, se arată pe site-ul oficial al emisiunii ”Britain’s Got Talent”.

Flavian Glonţ face parte din grupul Speed Cubbing, cei care, în 2015, au câştigat marele premiu la emisiunea „Românii au talent”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS