Un român ridică în picioare publicul la ”Britain’s got talent” – VIDEO

Flavian Glonț, un tânăr român din Câmpulung, a impresionat publicul și juriul de la ediția din acest an a show-ului „Britain’s Got Talent”. El și-a arătat talentul și a rezolvat legat la ochi trei cuburi Rubik, într-un timp record.

Flavian Glonţ, câştigător al ediţiei din 2015 a showului ”Românii au talent”, a reuşit să capteze atenţia juriului britanic, obţinând patru de ”da” în prima fază a preselecţiilor.

Atunci când a urcat pe scenă, tânărul a spus că vrea să prezinte un ”show inteligent, ceva diferit”, iar cei patru membri ai juriului au glumit pe seama sa.

După ce a rezolvat trei cuburi rubice legat la ochi, Flavian a făcut sala să se ridice în picioare şi pe juraţi să-l aplaude la scenă deschisă.

Celebrul Simon Cowell l-a întrebat dacă este de pe această planetă pentru că el nu crede că „un pământean ar trebui să fie capabil să facă aşa ceva”, iar ceilalţi trei juraţi s-au arătat impresionaţi spunând că ceea ce a făcut el este ”extraordinar”.  Flavian a primit patru de ”da” pentru a trece în etapa următoare, se arată pe site-ul oficial al emisiunii ”Britain’s Got Talent”.

Flavian Glonţ face parte din grupul Speed Cubbing, cei care, în 2015, au câştigat marele premiu la emisiunea „Românii au talent”.