Un procuror arădean a murit într-un accident rutier în Slovenia

Prim-procurorul arădean Flavius Chiș, soția sa, fiul său în vârstă de 5 ani și soacra sa au murit, dupa ce mașina lor a fost izbită de o autocisternă. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului și este căutat de polițiști.

Magistratul aradean Flavius Chiș, care avea 43 de ani, era în vacanță cu familia.

Mâine urma să devină prim-procuror, după ce a câștigat un concurs, iar în ultimii ani a fost și purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Potrivit presei slovene, autoturismul în care se aflau cei 4 români era oprit pe banda de urgență, iar o autocisternă l-a lovit și l-a proiectat în stâncile de la marginea autostrăzii.

În accident a mai fost implicat un autoturism din România, ai cărui ocupanți ar fi fost prieteni ai victimelor, care îi însoțeau în vacanță. Este vorba despre două persoane care au fost rănite și sunt internate în Slovenia.

După impact, șoferul autocisternei care a părăsit locul accidentului a fost văzut de martori fugind și este căutat de polițiști. Aceștia l-au descris pe bărbat, iar polițiștii sloveni le cer celor care îl recunosc să sune la numărul de urgență pentru a-i ajuta să-l găsească.