Confidenţialitate

Un pompier a murit în timpul intervenției la incendiu din Jilava

Incendiu violent la fabrica de încălțăminte din localitatea Jilava, din județul Ilfov. Sunt afectate spațiul de producție și depozitul, acolo unde sunt depozitate multe substanțe toxice.

Un pompier a murit în timpul intervenției, ne-a declarat în urmă cu puțin timp secretarul de stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat.

 

Flăcările au cuprins o suprafață de aproape  2.000 de metri pătrați, spun reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență București

Sunt cuprinse de flăcări atât corpul de clădire în care se produce încălţămintea, cât şi corpul în care este depozitată marfa.

Pompierii intervin în acest moment la fața locului cu 13 autospeciale de stingere, 4 autoscări, o mașină de descarcerare şi două ambulanţe.

În timpul intervenţiei, un pompier a căzut între hala fabricii şi câteva containere, în acest moment încercându-se extragerea acestuia. Cauza incidentului este prăbuşirea unui perete, care l-a surprins pe pompier în exteriorul halei

În zonă se degajă o cantitate mare de fum, ne-a declarat Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile:

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile mai spune că nu există clădiri învecinate la care să se extină flăcările.