Confidenţialitate

Un polițist din Constanța a fost reținut după ce ar fi lovit și băgat în comă un bărbat de 55 de ani

Un polițist din Constanța a fost reținut și propus de procurori spre arestare pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală. Victima, pe care polițistul ar fi bătut-o cu o violență ieșită din comun, este internată în stare gravă, cu puține șanse de supraviețuire.

Polițistul are 26 de ani și este inspector principal la Secția 5 pe Ordine Publică. Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunal, probele arată că în data de 4 iunie, puțin după ora 13,00, polițistul s-a fi certat și ar fi lovit un bărbat, de 55 de ani.

I-ar fi dat, de mai multe ori, cu piciorul în cap. În urma atacului violent, victima necesită 100 de zile de îngrijiri medicale. Procurorii spun că prognosticul medicilor este rezervat. Bărbatul lovit a făcut hemoragie meningo cerebrală, medicii au reușit cu greu să îl resusciteze. Acum este în comă, la Terapie Intensivă.

Polițistul și victima se cunoșteau, frecventau același bar. Agresiunea s-a produs la ieșirea din această locație și, deocamdată, nu se știe de la ce s-au  luat. Surse din poliție au declarat pentru Europa Fm că spusele procurorilor nu sunt tocmai reale. Varianta lor este că bărbatul ar fi căzut pe trotuar și s-ar fi lovit la cap. Procurorul de caz a propus Tribunalului Constanța arestarea preventivă a polițistului pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală.

Ghiulfer Predescu