Confidenţialitate

Un polițist de la Garda de Coastă Constanța, prins în timp ce primea mită pentru a interveni în dosarul restaurantului Beirut

Un polițist de la Garda de Coastă Constanța a fost prins în timp ce primea mită 22 de mii de euro.

În schimbul banilor, el ar fi promis că poate interveni, prin intermediul unui văr procuror, în dosarul restaurantului Beirut care a ars anul trecut.

Potrivit unor surse judiciare, el i-ar fi promis patronului localului – George Karam, cercetat pentru ucidere din culpă după incendiu – că îl poate ajuta în instanță.

 

Surse judiciare citate de agenția Mediafax susțin că polițistul s-ar fi întâlnit de mai multe ori cu George Karam, patronul restaurantului constănțean Beirut care a ars anul trecut.

El este cercetat pentru ucidere din culpă după ce trei tinere – o cântăreaţă şi două dansatoare ale localului şi-au pierdut viaţa,

Polițistul i-ar fi promis patronului că poate obține în instanță o decizie favorabilă în acest dosar.

Ar fi pretins în schimb să i se dea 22 de mii de euro, menționând că o parte din bani va ajunge la vărul său procuror și el își va păstra obiecte de mobilier în valoare de 6 mii de euro.

Polițistul, angajat al Gărzii de Coastă Constanța, a fost prins în flagrant delict în timp ce primea banii și a fost ridicat de procurorii DNA Constanța.

Incendiul la restaurantul Beirut din centrul Constanței a izbucnit în data de 5 aprilie 2014.

Flăcările au cuprins clădirea cu două etaje în care mai funcţionau un pub şi un cazino – incendiul fiins stins de pompieri după 5 ore. 3 persoane au murit atunci și alte 4 au fost rănite.

Au fost puse la vremea aceea sub urmărire penală 2 persoane: George Karam, patronul restaurantului, şi Constantin Pavel, patronul firmei care a făcut renovat localul.

Sursă foto: ziuaconstanta.ro