Confidenţialitate

Un notar cunoscut din Timișoara a fost bătut în birou de câțiva clienți | AUDIO

Un cunoscut notar din Timișoara a fost bătut în propriul birou de mai mulți clienți supărați că trebuie să plătească prea mult pentru serviciile notariale. Indivizii au agresat-o și pe secretara notarului și au amenințat-o cu moartea.

Polițiștii încearcă acum săa afle ce s-a întamplat în cabinetul notarial situat pe o straduță din zona istorică a Timișoarei.

Atacul a avut loc în acestă dupăa-amiază. Victima, notarul Viorel Panduru, de 46 de ani spune că mai mulți clienți, nemulțumiți de onorariul stabilit pentru o promisiune de vânzare cumparare au început să il amenințe.

Apoi, susține victima, cei 5 indivizi aflați în birou, au devenit extrem de violenți au distrus mobilierul încăperii și au început să il lovească.

Secretara notarului care a încercat să intervină a fost și ea lovită și amenințată că dacă va suna la Poliție va fi omorâtă.

Femeia a reușit însă să scape și a cerut ajutor la 112. Până la sosirea echipajelor de intervenție ale Jandarmeriei și poliției, câțiva dintre agresori au reușit să fugă. Notarul a fost preluat de o ambulanță și dus la un spital din apropiere pentru investigații medicale.

El are mai multe răni la față. Polițiștii au început cercetările în acest caz. Deocamdată au fost identificați doar o parte dintre agresori. Aceștia au fost duși la Secția 1 de Poliție din Timișoara pentru audieri în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru lovituri și alte violente, dar și pentru amenințări.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Dan Turcu