Un motocilist a fost accidentat mortal pe o stradă din Baia Mare

Un motociclist a fost accidentat mortal pe o stradă din municipiul Baia Mare, de o maşină condusă – se pare – de un poliţist.

Cercetările efectuate de poliţişti arată că un tânăr de 29 de ani se deplasa cu un autoturism Dacia Logan, iar în momentul în care a efectuat un viraj la stânga, pentru a pătrunde pe o alee laterală, a intrat în coliziune cu motociclistul.

Bărbatul în vârstă de 57 de ani, a suferit leziuni şi a fost transportat la spital, unde la scurt timp a decedat.

Potrivit unor surse amintite de corespondentul Europa FM, Mica Șvab, maşina era condusă de un angajat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Maramureş, aflat în interes de serviciu.

Reprezentanţii Poliţiei nu au confirmat însă acest lucru.

Victima, Krucz Jani, era iubit în rândul motocicliştilor din judeţul Maramureş făcând parte dintr-un clubul Rock N’ Road Friends.

Reprezentanţii acestui club s-au mobilizat intens pe reţelele de socializare, nemulţumiţi de modul în care decurg cercetările.

„Foarte ciudat a fost că în 45 de minute au făcut toate expertizele necesare, au dus motocicletă la constatare şi au spălat locul că şi cum nu s-a întâmplat nimic ! mulţumim Poliţia Română pentru exemplarea mobilizare ! …. după ce ne omorâţi !” este una din postările de pe pagină oficială de Facebook a clubului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS