Confidenţialitate

Un lanț important de magazine a fost amendat în sectorul 4

Amenzi la 6 magazine Profi din sectorul 4 al Capitalei. Echipaje ale primăriei, impreună cu cele ale poliției au verificat lanțul de magazine, după ce mai mulți clienți s-au plâns de produsele si serviciile lanțului de magazine.

A fost date cea mai mare amendă de până acum unui supermarket – 240.000 de lei. Multe produse erau expirate, iar magazinul neigienizat.

Consilierul primarului sectorului 4, Cristian Zărescu  explică:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Vor urma alte controale și la alte magazine, iar dacă la cele amendate acum nu vor fi soluționate problemele, primarul sectorului 4 anunță că le va închide. Alte 7 shaormerii din sectorul 4 al Capitalei au fost amendate cu 140.00 lei pentru lipsa autorizatiei de funcționare și vânzarea produselor expirate.

Nesancționați nu au scăpat nici agenții economici care nu au putut face dovada acordurilor de funcționare sau care au angajat personal necalificat pentru vânzarea produselor alimentare.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare în vederea respectării prevederilor legale, pentru ca siguranța consumatorilor să nu fie pusă în pericol, spune primăria sectorului 4.