Confidenţialitate

Un fost city manager la Primăria Voluntari, un fost subordonat al lui Robert Negoiță și o fostă jurnalistă, printre consilierii Gabrielei Firea

Un fost city-manager la Primăria Voluntari, un fost subordonat al lui Robert Negoiță și un fost primar al sectorului 1 se numără printre consilierii primarului Capitalei, Gabriela Firea.

Edilul-șef are, în prezent, o echipă formată din 7 consilieri, potrivit Hotnews.

 

Consilier pe administrație publică locală al edilului-șef al Capitalei este Speranța Clișeru.

Ea a fost, până de curând,  administratorul public al orașului Voluntari – așadar mâna dreapta a primarului Florentin Pandele, nimeni altul decât soțul Gabrielei Firea.

Între 2013 și 2014, Speranța Clișeru a fost și prefect al județului Ilfov.

Responsabil în coordonarea relației cu primarii de sector este Constantin Mitache, fost city manager al sectorului 3 din Capitală.  El a fost, așadar, subordonatului primarului Robert Negoiță.

La departamentul comunicare, sport primarul Capitalei a numit-o consilier pe Ligia Enache, fost reporter, redactor și producător al uneia dintre emisiunile realizate, în trecut, de Gabriela Firea.

De asemenea, de monitorizarea obiectivelor de investiții se va ocupa Vasile Gherasim.  El fost primar al sectorului 1, deputat, dar și consilier personal al lui Ștefănel Dan Marin, în scurta perioadă în care acesta a fost primar interimar al Capitalei.