Un director din CNADNR, suspendat din funcție după ce a criticat conducerea și a semnalat problemele de pe autostrada Sibiu-Orăștie

Un director al Companiei de Drumuri și Autostrăzi a fost suspendat din funcție după ce a criticat public conducerea instituției și a semnalat că unul dintre loturile autostrăzii Sibiu-Orăștie trebuie închis și reconstruit.

Între altele, Alin Goga – director al Regionalei Drumuri și Poduri Craiova – a atras atenția asupra pericolelor la care se expun șoferii care circulă pe respectivul tronson.

 

CNADNR afirmă că l-a suspendat din funcție pe Alin Goga pentru că a criticat compania și a făcut declarații defăimătoare în spațiul public.

Conducerea Companiei de Drumuri și Autostrăzi suține că angajații nu au voie să acorde interviuri, fără încuviințarea directorului general.

La sfârșitul lunii iulie, Alin Goga spunea la EuropaFM că banii pentru lotul 3 al autostrăzii Sibiu – Orăștie s-au cheltuit degeaba.

Directorul semnala atunci că terasamentul ”o ia la vale” din cauza alunecărilor de teren și era de părere că singura soluție este închiderea circulației și reconstruirea întregului tronson.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cei 22 de kilometri cu probleme sunt cuprinși între localitățile Cunța și Săliște, iar lotul a fost inaugurat în noiembrie anul trecut de către Ministrul Transporturilor de la acea vreme, Ioan Rus.

Întrebat despre zonele din apropiere în care au loc alunecări de teren, ministrul declara atunci că zonele sensibile vor fi monitorizate 24 din 24 de ore și că situația este sub control.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS