Un copil s-a electrocutat, după ce a vrut să facă un selfie

Un elev de 14 ani din Craiova a ajuns la spital cu arsuri pe 50-60% din suprafața corpului, după ce s-a electrocutat încercând să-și facă un selfie pe un vagon de tren. Alți trei prieteni ai săi au fost și ei răniți.

Cei patru copii cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani au mers în zona Haltei Craiova Triaj și au început să escaladeze vagoanele de tren. Unul dintre ei, în vârstă de 14 ani, s-a electrocutat în timp ce încerca să își facă o fotografie cu telefonul mobil. Potrivit Poliției, prietenii săi au încercat să îl dea jos de pe vagon, moment în care au fost și ei răniți ușor. Unul dintre ei a reușit să coboare și să anunțe ce s-a întâmplat. Echipajele SMURD ajunse la fața locului i-au transportat pe cei patru copii la spital, în stare stabilă.

Baiatul de 14 ani a suferit arsuri pe 50-60% din suprafața corpului, iar medicii de la Spitalul de Urgență din Craiova au luat decizia de a-l transporta cu un elicopter SMURD la o unitate medicală din Capitală. Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Sunt tot mai dese situațiile în care tineri vor să își facă poze în apropierea liniilor de înaltă tensiune și sunt grav răniți, fiind electrocutați de arcul electric ce se creează.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS