Confidenţialitate

Un club din Danemarca va fi susţinut de fani în timpul meciurilor prin videoconferință

Aarhus, a treia clasată din prima ligă din Danemarca, a găsit modalitatea de a-i avea pe suporteri alături de echipă în timpul meciurilor.

Campionatul danez se va relua la finalul lunii mai, însă partidele se vor disputa cu porţile închise.

Astfel, oficialii grupării Aarhus au pus la dispoziţia fanilor bilete online gratis pentru a participa la meciurile formaţiei prin intermediul videoconferinţelor.

Astfel, cu ajutorul platformei Zoom, conducerea daneză va organiza mai multe videoconferinţe cu fanii, care şi-au rezervat tichetele virtual. Aceştia vor fi proiectaţi în timpul meciurilor pe ecranele mari din interiorul stadionului.

Soren Hojlund, purtătorul de cuvânt al formaţiei Aarhus, a spus că până la acest moment s-au înscris 4.000 de suporteri pentru a participa la primul meci disputat de la reluarea sezonului, după cele două luni de pauză provocate de pandemia de coronavirus. Aarhus este programată să joace împotriva echipei Randers pe 28 mai.

Şi liderul din prima ligă din Danemarca a invitat fanii la meci. Midtjylland vor difuza prima partidă pe ecranele mari din afara stadionului, iar suporterii se vor putea uita la meci din parcarea stadionului pe modelul drive-in.